Elementele definitorii ale designului interior din zilele noastre se circumscriu unor principale abordari: modernism respectiv, rustic. Batalia dintre aceste doua stiluri vine sa fie aprofundata de elementele de decor, de modul de realizare al peretilor si implicit, de modul in care constructia a fost realizata in sine.

Astfel, inca de la proiectarea arhitecturala a unui spatiu este indicat ca proprietarii sa aiba minime cunostinte in ceea ce priveste orientarea stilistica a constructiei pentru ca ulterior sa realizeze o consonanta cu stilul interior.

Pentru iubitorii de rustic, de elemente traditionale de interior, de natura si specificitate, modul de realizare al peretilor poate fi infrumusetat cu tehnici de placare lambriu lemn, o tehnica des intalnita in cabane si case de vacanta dar chiar si in locuintele care doresc sa fie cu un pas mai aproape de rafinamentul naturii.

Indiferent de stilul pe care doriti sa il abordati in locuinta, placarea peretilor cu lambriu lemn de calitate se poate integra prin excelenta atat in stilul contemporan modern cat si in cel rustic, elementele de decor suplimentare avand in acest caz un rol suplimentar pentru statuarea stilului abordat.

Ce trebuie sa stii pentru integrarea corecta a elementului „lambriu lemn” in casa ta

Iubitorii de modernism, in special cei care doresc implementarea unui stil scandinav sau contemporan, sunt deseori reticenti la integrarea unui lambriu lemn pe pereti fiindca ei considera ca acesta poate transmite ideea de rustic.

Total gresit! Modul fin in care este realizat lambriu lemn, din cherestea atent selectata si rindeluita, poate oferi oricarei locuinte, indiferent ca este pozitionat in interior sau exterior, amprenta bunului gust si al echilibrului.

Cu ajutorul unor specialisti in montaj lambriu lemn puteti obtine un efect magnific in camerele dumneavoastra, cu precadere in living sau sufragerie, acolo unde corpurile de iluminat centrale isi propaga lumina spectral pe lambriu lemn.

Frumusetea finisajelor, a imbinarilor perfecte pe modelul in forma de V se substituie cu usurinta stilului dorit inspre proiectare, indiferent de influenta acestuia.

Calitate superioara si atmosfera unica prin placare cu lambriu lemn

Calitatea unei atmosfere este redata de piesele pe care le utilizati pentru decorarea peretilor si implicit, stabilirea unor nuante care sa se armonizeze. Cu ajutorul montajului unui lambriu lemn vei putea obtine o atmosfera calda, care sa denote armonie.

Calitatea garantata a lambriului fabricat din lemn donota din rezistenta acestuia si modul in care este lucrat pentru a evidentia un produs finit rezistent si care incanta din punct de vedere vizual.

Cu ajutorul proiectarii pieselor de lambriu lemn casa dumneavoastra poate avea stilul si atmosfera pe care o doriti, amenajarile interioare fiind una dintre piesele de gust care poate infrumuseta un spatiu.

Printre principalele avantaje pe care le puteti maximiza atunci cand implementati lambriul fabricat din lemn in casa dumneavoastra se numara aspectul de maxima eleganta, nivelul ridicat de durabilitate, izolarea caldurii in interior, posibilitatea de amplasare in toate tipurile de camere, intretinere usoara cu ajutorul solutiilor special create.

In functie de nuanta dorita de lambriu, comandarea acestuia la firmele specializate in domeniu trebuie sa tina cont atat de cantitatea dorita cat si de aspecte de design.

Fiindca indicatorul „calitate” este un factor prioritar in aproape orice context care implica o achizitie, alegerea lambriului trebuie sa implice un binom intre preferintele clientului respectiv, procesul de fabricatie in sine din perspectiva etapizarii.

6 thoughts on “Implementarea stilului rustic intr-o constructie – design, calitate si eleganta

  1. Ma bucur ca am descoperit acest articol pentru ca mi-a oferit idei noi si inspiratie pentru a-mi reinventa garderoba. Sfaturile privind combinatiile de culori si texturi sunt foarte binevenite, iar exemplele practice prezentate m-au convins sa incerc si eu diverse outfit-uri creative.

  2. Articolul este foarte interesant si ofera multe informatii utile despre moda si tendinte. Mi-a placut in special partea despre cum sa iti personalizezi tinuta pentru a-ti evidentia personalitatea. Sunt de acord cu autorul ca stilul vestimentar poate fi o forma de exprimare a sinelui.

  3. Aceste informatii prezentate in articol sunt extrem de utile si relevante. Ma simt mult mai bine informat dupa ce le-am citit si le voi impartasi mai departe cu altii.

  4. Este impresionant modul in care autorul a reusit sa prezinte informatiile intr-un mod clar si concis. Aprecierea mea pentru munca sa este imensa.

  5. Ma bucur ca am avut ocazia sa citesc acest articol pentru ca mi-a deschis perspective noi asupra subiectului discutat. Felicitari autorului pentru munca depusa!

  6. Articolul este foarte interesant si informativ. Am aflat multe lucruri noi despre subiectul abordat si apreciez efortul autorului de a aduce aceste informatii la lumina.

Comments are closed.