Ai nevoie de mai multe rafturi de perete pentru a tine toate obiectele pe care le ai? Cauti rafturi baie care sa nu iti sufoce spatiul si sa nu il faca sa para incarcat? Iata cateva sfaturi pentru a obtine rafturile de care ai nevoie.

Cu atat de multa inovatie in ceea ce priveste mobilierul si designul interior, nu exista nicio scuza pentru a nu mai avea cele mai bune solutii de depozitare in casa ta, chiar daca este mica.

De aceea, venim cu mai multe idei care sa te ajute sa ai spatii de depozitare, fara sa pui in pericol functionaltiatea interiorului.

Rafturi pentru pantofi care se gliseaza

Pantofii ocupa, de obicei, mult spatiu pe care l-am putea folosi in alte scopuri, asa ca ce zici de un dulap pliabil in care toate sunt ordonate?

In acelasi timp, pantofii fi la vedere numai atunci cand ai nevoie de ei si camera ta va fi libera in restul timpului. Astfel de suporturi pentru pantofi te vor ajuta cu siguranta sa optimizezi spatiul.

O canapea versatila

Canapelele pe care le gasim de obicei sunt plictisitoare sau toate la fel, dar a venit timpul sa dam o intorsatura celor mai traditionale intr-o culoare moderna si stralucitoare, care nu numai ca se transforma intr-un pat pentru placerea sau confortul oaspetilor tai, dar are si un spatiu de depozitare lasat in partea inferioara, astfel incat totul sa arate in ordine.

Poti pune in ele organizatoare haine care sa te ajute sa tii lucrurile si mai ordonate.

Sertare sub pat

Perne, cearsafuri, pilote… Ce sa facem cu ele daca nu avem prea mult spatiu? Aceasta intrebare existentiala s-a incheiat datorita unei solutii simple: sertare incluse in baza patului care ofera spatiu suplimentar fiind mereu accesibile.

Polite pe perete

Intr-o bucatarie mica fiecare centimetru conteaza. Prin urmare, politele ocupa peretele fara a sta in cale, ramanand intotdeauna la indemana si, de asemenea, fiind singurele accesorii decorative care ar putea fi necesare.

La fel se intampla si cu polite baie, pentru ca o baie prea incarcata iti va strica foarte repede buna dispozitie in momentul in care intri aici.

Spatii de depozitare pentru camera copiilor

Atunci cand exista prea multe obiecte intr-un spatiu (chiar daca sunt din aceeasi familie stilistica), spatiul se poate simti saturat si dezordonat si cu atat mai mult daca zona este mica.

De aceea, un dulap ascuns de ochi curiosi poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a stoca TOT ceea ce iti ocupa bucataria, de la ustensile si oale la alimente si sticle. Acelasi lucru este valabil si pentru camera copilului.

Daca ii oferi acestuia cosuri pentru copii in care sa isi tina toate obiectele si articolele, atunci cea mai buna varianta este sa il inveti cum sa le foloseasca.

Jucariile trebuie sa stea intr-un cos, blocurile de construit in altul, hainele in alt spatiu de depozitare, si astfel cel mic va invata sa sorteze si sa se distreze in timp ce face curat in propria camera.