Mobilierul este piesa centrala dintr-o baie. Ba chiar cel mai important element al sau. Pe langa misiunea sa principala de depozitare, participa si la ambianta si la decorul central al incaperii.

Exista diverse stiluri de mobilier, de la mobilier baie modern la mobilier baie clasic, dar si pentru toate bugetele, de la mobilier baie ieftin, la mobilier baie lux.

Dimensiunile unui set mobilier baie sunt determinate de spatiul disponibil, dar si de nevoile de depozitare sau aranjare.

Va trebui astfel, sa determini dimensiunile mobilierului sau in raport cu configurarea incaperii. Pentru inceput, va trebui sa masori, sa iei dimensiunile baile pentru ca mobilierul ales sa se adapteze cat mai bine spatiului disponibil si configuratiei disponibile.

Ce alegi? Mobilier suspendat sau mobilier pe sol?

Exista doua categorii mari de tipuri de mobilier pentu baie, mobilierul suspendat sau mobilierul care se poate pune pe sol. Fixate pe perete, primele tipuri de mobilier necesita un suport suficient de robust care sa reziste greutatii lor.

Estetice si foarte design, aceste modele de mobilier baie lemn sau mobilier baie mdf sunt foarte in voga. Pe langa caracteristicile sale vizuale, mobilierul suspendat este perfect si pentru a se facilita curatarea baii si permite in acelasi timp optimizarea spatiului cu alura sa mai aeriana.

Modelele care se pot pune pe sol, fie cu picioare, fie fara, ofera in general, unvolum mai mare de depozitare. Sunt extrem de practice, dar ai nevoie de mai mult spatiu daca ai nevoie de mai multe dulapuri.

Ai nevoie si de materiale care sa fie in armonie cu stilul incaperii. In completarea gresiei si a faiantei, dar si a culorilor de pe pereti, mobilierul este cel care poate da tonul atunci cand vine vorba despre stilul incaperii.

Mobilierul de baie este functional si decorativ si poate sa aiba diferite materiale si finisaje diferite si variate. Poate sa fie vorba despre lemn masiv, pentru cea mai frumoasa ambianta rustica, poate sa aiba cele mai colorate fatade pentru un spirit pop, ideal pentru un mobilier baie modern.

Poate sa aiba cele mai simple si mai minimaliste modele si tonuri neutre pentru cel mai design si mai modern look, dar te poti juca si cu asocierile de metal si de lemn pentru cea mai frumoasa ambianta industriala…. da, ai inteles bine. Oferta este nelimitata.

Pentru cea mai armonioasa baie, poti miza pe un mobilier de baie in aceleasi nuante si acelasi material la mobilier.

De asemenea, este important sa alegi un mobilier adaptat nevoilor tale. Gata cu chiuveta veche care nu mai arata bine. Acum ai nevoie de un mobilier de baie cu chiuveta incastrata, mai modern si mai practic.

Un veritabil element din baie, mobilierul unde se poate incastra chiuveta pate sa aiba p omultitudine de modele, care mai de care mai frumoase si mai moderne, cu nuante mai neutre sau mai colorate.

Poti alege si un dulap tip coloana care se poate si el suspenda, cea mai buna alegere pentru spatiile mai mici.

6 thoughts on “Cateva sfaturi de care sa tii cont in alegerea mobilierului de baie

  1. Este impresionant cat de bine documentat este acest articol si cat de multa munca a fost depusa pentru a realiza acest nivel de detalii. Felicitari autorului pentru efortul depus!

  2. Cred ca autorul a reusit sa explice foarte clar conceptele complexe prezentate in articol. Am apreciat faptul ca s-au adus exemple concrete pentru a sustine afirmatiile facute.

  3. Ma bucur ca am dat peste acest articol pentru ca am invatat multe lucruri noi despre subiectul discutat. Este important sa fim mereu informati si sa ne documentam corect inainte de a emite o opinie.

  4. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva detaliata asupra subiectului abordat. Mi-a placut modul in care autorul a structurat informatia si a prezentat argumentele sale.

  5. Interesant de citit analiza prezentata in acest articol referitoare la modul in care tara noastra poate profita de evolutiile tehnologice pentru a stimula dezvoltarea economica. Autorul aduce argumente solide privind necesitatea adaptarii la schimbarile tehnologice si identifica sectoarele cu potential ridicat de crestere. O lectura inspiratoare pentru toti cei interesati de domeniul economic si tehnologic.

  6. Articolul de pe acest link prezinta o analiza detaliata a rolului pe care il are tehnologia in dezvoltarea economica a unei tari. Autorul subliniaza importanta investitiilor in domeniul tehnologic si impactul acestora asupra cresterii economice. De asemenea, se discuta despre avantajele si provocarile aduse de progresele tehnologice si cum acestea pot influenta diversificarea economica.

Comments are closed.